My Instagram

Monday, July 30, 2007

The Dehydrator memories

Here are some photos during my fun ride at The Dehydrator, yesterday.

Final preparation, eating Powerbar(s) inside the car.

This is what I ride, same age as me. Classic.

Nice...

Some of the racers & riders. Preparing for the flag off.

Do I look nervous?

This is after I finished my first 43km ride.

Enjoying watermelons during the lunch.

- The End -

9 comments:

Anonymous said...

Watermelon juice has always been ur favourite drink....i think...

EnAikAY said...

Anonymous,
Yes, it is my favourite drink/fruit indeed. Itu pasal boleh belasah sampai 2 pinggan watermelon tu.. hehe.

niefeng said...

nik bila mu gi US???

bola2api said...

CONGRATULATIONSSS!!!!

wey.. gambo je ke? citer nye mana??

good job dude!

EnAikAY said...

niefeng,
aku dah 3 bulan kat sini. ada lagi 9 bulan kena stay sini daa..

aini,
thanks a lot!
bukanke kau ada cakap nak sedekah beskal kau kat aku kalau aku boleh habiskan within 2hrs?? hehe

[web-mod] said...

congrats nik fa... moga ko lagi kuat buat blog kat sini dan jugak skolah ko...

we need you bro! :D

fajar said...

wah. mcm best je. :)
bravo nik!

defina said...

selama setahun ni gerenti US kekurangan watermelon (^_^)

EnAikAY said...

Web-mod, thanks.
Eh, lain macam je bunyi 'compliment' tu.. hehe

Fajar,
mmg best. aku dah gian nak kayuh jauh2 lagi ni..

Defina,
Kalau US kekurangan watermelon, boleh import dari Malaysia (pastu suruh company bayar) hehe