My Instagram

Tuesday, August 14, 2007

Forced to Rest

Dear respected readers,

I’m sorry to inform that this blog will not be updated for this whole week due to the fact that the author has gone slightly mad and partially crazy with the desperation to complete his self-study and successfully pass an exam at the end of this week. Exam is coming on this Friday. Oh my God! Nervous break down, nervous break down...

Kalau tak pass exam kali ni maka ia akan memberi imej yang buruk terhadap rakyat Malaysia yang bekerja di luar negara. Bagi memartabatkan maruah bangsa dan negara maka penulis terpaksa berhenti (buat sementara) menulis blog dan menggunakan segala masa yang ada untuk pulun study bagai nak rak supaya masa exam nanti tak payah tengok jawapan kat belakang buku teks.

Yang lebih menyedihkan, aktiviti-aktiviti bersukan juga terpaksa dihentikan buat seketika. Sebab kalau dah terlebih penat bersukan time petang macamana nak study di waktu malam. Pastu nak kena masak lagi, makan lagi, pastu nak tengok tv kejap, nak update blog lagi, pastu nak layan tengok blog kawan-kawan lagi. Mana cukup masa nak study? Kat ofis dah sibuk dengan keje. Kalau boleh study dalam mimpi senang la sikit.

Anyway, please do come and visit this blog again next week, okay.
Thanks.

Next week kita belasaaahhhh… !!!

Yours truly,
..::EnAikAY::..

No comments: