My Instagram

Monday, September 5, 2011

Kot Ye Pun

Kot ye pun kalau nak perli aku, janganlah sampai hantar kad ucapan raya yang sebegini rupa bro.... bergenang air mata woooo...

Bergenang air mata sebab lupa bawak ironing board balik kampung.. huhuhuu

Hahahahaa... don't worry bro (identiti sebenar pengutus kad ucapan ni terpaksa dirahsiakan). I like this very much. Honestly speaking. Tergelak aku sorang-sorang bila bukak email pagi tadi.

Inilah kad raya virtual yang paling sempoi aku pernah dapat sepanjang berkecimpung dalam arena endurance sports ni.

Thank you my friend. Nanti kita training sama-sama lagi.. tengok sapa yang lebih terer iron seluar 2XU...

Not to forget to my dearest readers:

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
MAAF ZAHIR DAN BATIN

8 comments:

Diket said...

Terbaek. Menggosok sambil tak lepas spray baju tangan kiri dah memang skill touke kedai dobi.

Selamat Hari Raya Datuk Seri :]
Maaf zahir & batin ye part melambung sampai lebam dulu-dulu.

..::EnAikAY::.. said...

Hahahahaaa..... paku dulang paku serpih nampak... hehe.

Selamat hari raya tansri...
Buang yg keruh, ambil yg jernih.
Mari kita lupakan kisah2 melambung yg lepas... kita mulakan sesi melambung yang baruuuuuu.....!!!!

deo said...

Spray baju tu kena isi gatorade lah baru power hehehe. Selamat Hari Raya Nik! Aku kira ni azam baru 1 Syawal utk kau berblogging balik lah :p~

Word verification: sculabi <--- mende aaaa labuuuu???

RaYzeef said...

Selamat Hari Raya NIk

Takde pantun raya ke?

June Malik said...

Hehe memang lawak but it's so you too, hehe SHRMZB!!

..::EnAikAY::.. said...

Deo,
Kalau letak Gatorade, spray kan je ke mulut terus.. yummy...
Err.. nak kena ada azam 1 Syawal ke? Setau aku org biasanya buat azam bila beli kasut running baru je... hehehe

Ray,
Terimalah serangkap pantun raya khas utk kau sorang...

Biskut tat nenas juadah lazat,
Menjamu selera bersama si dia,
Nak pantun panjang memang tak sempat,
Pantun serangkap pun jadilah ye...

Juney,
SHRMZB2U2! ;)

K3vski said...

Selamat Hari Raya to you too. Hope to read about you training and racing soon!

..::EnAikAY::.. said...

Thanks Kevin!
Yeah, i am hoping for the same thing.. to be honest.. hehe.