My Instagram

Tuesday, August 24, 2010

Ahaaa Gotcha!

Now we know, that one of our friends has been doing some secret training. Who would have thought...

No no no, that's not my baby.
It's Pa&Ma August 2010 edition.

Yup, no matter what, we should involve ourselves in some sort of healthy living lifestyle.

Eh, do you see what I see?

Ahaa.. Gotcha!
Tengah buat secret training poco-poco ke tu??

15 comments:

KOOKY KASH said...

hahahaha…alamak, gambar ni wujud lagi? Dah keluar kat Star a few months back. I was with Ian OK. Tanya Ian. Kan, Ian?

June Malik said...

haah Kash, nice lah .. but kantoi !!

Dancing Ciken said...

iye ler, ni gambar dlm the star

magazine ni copy paste je

..::EnAikAY::.. said...

Alamak, nampak sangat saya seorang remaja yg tak suka baca suratkhabar...

amsyah said...

kahkahkah... Shuk boleh tergugat ni... ada cawangan baru selain klcc hahhahahah

amsyah said...

eh, Nik - kau baca magazine tuh, ada ehem, ehem ke? tahniah beb!

..::EnAikAY::.. said...

Syah,
Ye ye.. this is to remind Shuk to empower his territory, supaya tak kalah pada territory Kiara Park sedang berkembang pesat ni.

P/s: i don't read mags either.. my wife yg baca daa..

gerbera said...

Cip instructor ke tu?Hehehe

ziff71 said...

hmmm, its proven then that poco-poco did work hehehe

IJAM said...

kah, kah, kah...kelakar tahap mcm Cik haza jual karipap hari tu...
Kash tengah sehati berdansa dgn ian la kot hari tu, tapi ian takde pulak dlm gambar.
Oh..dia punya gambar dlm berita harian, bukan the star..(*wink2)

Err...apa kaitan majalah 'bapak & Mak' tu got to do with kash doing poco2 tahap ke 2?

and...dlm majalah tu jugak ada 'intim cara 3S' - boleh terangkan dgn lebih lanjut?

ha, ha..gelak2..

tsar said...

wah, dasat!

Nik, you have to get Kash's signature on that magazine of yours ;)

@Ijam: kau kena beli le majalah tu kalau nak tahu lebih lanjut psl 3S tu :P lol!

..::EnAikAY::.. said...

Meeza,
Ntahlah.. maybe kot.

Ziff,
U know it well, coz u pun buat poco-poco on daily basis jugak kan? Hehe

Ijam,
Gelak tutup mulut Ijam... nnti masuk lalat batal puasa.

Zarin,
Ye tak ye gak tu...
Kita dah patut tubuhkan Ian's fan club n Kash's fan club la kalau mcm ni... masing2 dah femes. ahaha

Julin Julai said...

uih kak kash, mintak otogerap!

..::EnAikAY::.. said...

Julin,
Otogerap tu kuih ke?

rusfarizal rusli said...

Woman in Black