My Instagram

Thursday, June 24, 2010

Last Weekend LSD – In Pictures

I’ve promised myself to post these photos, despite of not having much time to blog about it. So, here goes some of the pic, out of total 99 shots taken. And to save time (uploading big amount of photos on blogspot drives me crazy), I’ve created a photo album on my Picasa account, with beautiful captions at each photo to make you better understand the story behind the scene.

For more stories from those who participated, visit Shakhir, Syah, Rayzif and Ziff's blogs.

Click here to go to my Picasa album, and you can leave your comments there too.

P/s: Sapa yang kena lambung lebih-lebih tu, sendiri tampal plaster kat telinga lah ye.

26 comments:

ziff71 said...

hahahahaha....good pics and captions. I will remember all these in my run this sunday. Silap2 plaster x cukup, kene bandage lagik..hehe

p/s - I am no 1????????

Julin Julai said...

haha..nice captions..taim awek lalu naik beskal semua pandang awek noo tapi buat2 padang lengan syah..kuikui

Haza said...

Haha, Julin, tepat sekali!

BTW, I wonder where I'd be if I so happen to join this. Probably would never be captured. Anyway, great run there, so inspiring! I really like it when you guys made it look like errr...main kejar2 tengah laman je.

..::EnAikAY::.. said...

Ziff,
We all knew you could do it (20km), itu pasal kitorang lambung cukup2.

Julin,
Diorang mmg terer bab "buat-buat pandang" ni.
Itu belum lagi diorang nampak awek berseluar trek kaler kelabu tu.. hihihi.

Haza,
If you join, we'll sing "Long live the Queen"... keh keh keh.

Yup, main kejar2 kat taman mmg best (dan memang ada rasa nak termuntah kejar diorang yg laju2 tu).

I heard, next weekend diorang nak organize trail run kat Kiara park. Jom join!

IJAM said...

belum tngk gambar lagi, tapi komen dulu, dah kalah banyak dah ni...

great run nik, but why so late?...
this is a reminder for you...ha, ha..
anyway, great lsd run..
and good luck for SCKLM...

..::EnAikAY::.. said...

Ijam,
Come on man.. u've lost so many times already. Where have u been?

Zaki said...

Ijam byk tgk WC kot? Ke dah byk kalah betting WC?

IJAM said...

baru lepas tengok gambar, fuh..best gila!!
especially the caption bawah gambar...

aku rasa syuk makan ulat gonggok tu..

Diket said...

LOL! These are precious entertainment bro. Thanks. Perhaps it is a good timing to boost our spirit for Sunday. The newly crowned King Jelir a.k.a. Model 100+ had my biggest laugh :D

tolldoll said...

hhahhahhaa i love the gambar rempitss

..::EnAikAY::.. said...

Zaki,
Ijam tengah overdose durian tu.. pening2 lalat lagi tu.

Ijam,
Bayangkan kalau ulat gonggok kena pakai kasut.. 15minit dia kena spend ikat tali kasut dia.. hehehehe.

Shakhir,
In my photo collection, 85% of Dett's photo sure ada adegan Jelir.. hence, appropriate sangat dah tu.. kan?
I wonder, lidah dia cramp ke?

Nadia,
If u want to know, segala penat lepas berlari hilang sekelip mata time stretching tu.. sebab penat GELAK tengok gelagat diorang!!

I have one more photo of King Mambo fiesting on the minum sup.. tapi tak sampai hati nak post kat sini. Takut baginda murka kat patik.. ahahaha...

ziff71 said...

hahahahaha......the comments above made things more hillarious

dett said...

adoii..pecah rahsia..lepas ni lari kena pakai breathing mask la kasi cover line..biasa jelir bila nampak aweks je..auff..auff..hehe

last 4km memang superb..baru betui jelir lidah mintak nyawa..

..::EnAikAY::.. said...

Ziff,
Lepas KL marathon, we plan to do trail run kat Kiara park pulak.. siapa mau join, angkat ketiak!

Dett,
U should see Shakhir's facial expression when Syah smilingly overtook him just before reaching the Bank Negara commuter stn.
Terjojol bijik mata dia bai..
Rugi wa tak sempat nak snap shot that moment, wa pun dah terjelir.

Diket said...

Syah was so hyped when we lambung him about his PB running 10.5km in 51 minutes at KLCC. That's why I was so terkezut. This guy is strong!

..::EnAikAY::.. said...

Syaaaah.. where are yoouu...???
Ada orang ngumpat ni!!!

Diket said...

Cepat cover line! That was an honorable compliment bro. Hail to Kingfisher! God save the King!

June Malik said...

someday, i will be in the group pic heheh

dett said...

bro..post gambo King yang terlarang tu..please..please..nak balas dendam kesumat ni..banyak bullet nak tabor..hehe

p/s: King biasa mata kenyit belah kiri je..kalu terjojol tu kira sunggoh bertuah la tuan hamba..macam nampak Tooth Fairy bole buat wish bai..

..::EnAikAY::.. said...

June,
I'll bring along my camera this Sunday too. insyaAllah we'll snap more group photos after marathon nanti.

Dett,
No, cannot. Itu gambar aku simpan sebagai perisai (read: ransom) utk diri sendiri dulu.. just in case kalau King kenyit mata kat aku, aku boleh tembak balik. hihihi.

Diket said...

I'll watch my mouth after this. No more lambung for me and you guys will regret the LSDs will be a silent one.

shuklazim said...

nik punya caption memang terbaek.

apsal gambar aku wheely takder? tak ambik eh?

RaYzeef said...

waaa Nik nice photo log...rugi lah saper x join mcm Ijam tu..he he

next time kita buat LSD lagik yek..

gud luck all of u in the coming SCKLM:)

Shaq said...

Bestnyer, biler kaki ni nak baik penuh yer, can't wait to be back on the road...

..::EnAikAY::.. said...

Ala Shakhir...
Jangan la itu macam brader. Sebenarnya kitorang turun LSD pun bukannya nak lari sgt, tapi lebih kepada nak dengar hujah-hujah lambungan kau je. Kalau takde sesi lambungan, tak meriah laa.
Maaf zahir dan batin, ikhlas dari EnAikAY. Peace!

Shuk,
Kau wheely dua tiang je, tak sempat aku nak snap. Next time, kau kena wheely lapan tiang ok.

Ray,
Takpe, kita LSD kat Dataran Merdeka pulak Ahad ni.
Datang jangan tak datang (nanti DNS pulak).

Shaqi,
Don't worry bro. InsyaAllah we'll still be around for your return.

gerbera said...

Lawaknya captions.