My Instagram

Monday, December 3, 2007

Kronologi hidup

Special posting kalini aku buat sempena permintaan khas kawan aku yang maintain blog schoolmates kitorang, Maresmart 9495. Blog dia dah nak cecah entry ke-1000, so dia nak aku contribute something.

For more stories, read here.

Kat sini takde cerita dah untuk harini, modal dah habis. Semua cerita dah tulis kat blog taiping9495.

Lain kali datang lagi sini lagi ye!

6 comments:

[i] said...

dude, sempat lagi promote blog ko... canteekkkkk la posts ko.. semoga ada lagi yg macam nih...
aminnn

Anonymous said...

Kan? Aku suka entry yg latest ni. NikFa ni pandai tulis citer la... suka aku...

fajar said...

me too. suka entri ini. sgt nostalgik. err... berapa lama ambil masa yang selongkar segala kisah lama ni? hehehe.

anyway, congrats nik.

..::EnAikAY::.. said...

Ihsan,
Mana ada aku promote, aku buat iklan je. haha.

Anony,
Aku ni takde la pandai sgt tulis citer, cuma bila mood gile2 tu datang boleh la aku merapu.

Fajar,
Aku karang citer ni 4 jam tau! Mengarang sambil termenung cari idea, sambil dinner, sambil tengok tv, sambil dengar lagu, sambil chatting. Multi-tasking at it's best.. ahaks.

bola2api said...

aku tak sempat baca abis lagi.. nanti bila aku dah khatam, aku komen kat sini balik hehehe

aku busy tahap CEO sekarang ni :P

..::EnAikAY::.. said...

CEO Aini, komen jangan tak komen. Aku suka baca komen. Terbuka untuk semua rakyat jelata. Lagi banyak orang komen, lagi semangat aku nak update blog (kalau ada idea la).