My Instagram

Thursday, December 13, 2007

Aku memang dah nak update…

Aku memang dah ada niat nak update blog sejak beberapa hari lepas, tapi beginilah alkisahnya,

Ahad,
Aku memang dah nak update, tapi aku rasa macam masih demam sikit-sikit. So, aku tak jadi update blog.

Isnin,
Aku memang dah nak update, tapi sebelum spinning class haritu aku lari 3.2km, then aku spinning 45minit, lepas tu aku lari lagi 1km. Bila balik rumah, aku dah rasa penat sangat. So, aku tak jadi update blog.

Selasa,
Aku memang dah nak update, tapi aku syok layan baca buku pasal Lance Armstrong. So, aku tak jadi update blog.

Rabu (harini),
Aku memang dah nak update, so aku update la walaupun seciput ni je.

Janji aku dah update.

4 comments:

jilly said...

mendeeee????

Anonymous said...

Ni mengelat punya update neh.... cessss.... *hahahaha....

..::EnAikAY::.. said...

Saja je malas nak update panjang2, nanti korang tak larat nak baca..

Ez said...

Ye la tuan rumah....nak seribu daya...:P