My Instagram

Friday, November 19, 2010

Summary Report

"Success is not a matter of being the best and winning the race, it is a matter of handling the worst and finishing the race. Be positive."
- unknown author.

The quote above summarizes my debut Powerman duathlon story which happened last Sunday. In the very limited time I have now, I will have to come back with another entry for the full version of my race report – the super basi edition.

Mean while, I would like to take this opportunity to wish all my friends who are taking part in Penang Bridge Marathon all the best-est in the world lah. My only pesanan penaja is, NEVER GIVE UP & HAVE LOADS OF FUN!

Nasi kandar ada laksa pun ada,
“Food paradise” gelaran di beri,
Waktu carboload biarlah berpada,
Jangan sampai tak sedar diri.

Berlari-lari di atas jambatan,
Di Pulau Pinang negeri nan indah,
Bersama mengejar suatu impian,
Moga sampai ke garisan penyudah.

P/s: Cewah, tengah busy pun sempat lagi layan pantun…

13 comments:

IJAM said...

fuh, nasib baik bukan webpage air asia, kalau tak dh dpt dah tambang murah pegi philipine buat TNF...
comment dulu ye...

IJAM said...

pantun gred A ni...too bad im not the pantun type of guy...but i do sing though.....
'oooooooo.....my love, my darling...i hunger for your touch...'....unchained melody...
he, he..

..::EnAikAY::.. said...

Ijam,
Kau overdose tengok Juara Lagu eh?
Good luck on your sub-5 target! :)

Diket said...

Sempoi bro. Tapi race report tetap hutang. Ahad kita geli-geli dgn Syahsully tau :D

..::EnAikAY::.. said...

Diket Menchanak,
Ok.. Ahad ni insyaAllah aku bawak bedak Kutikura sebagai penawar geli-geli tu..
Eh wait.. itu bedak gatal bukan bedak geli kan?

RaYzeef said...

wei Nik mana gambau? mana aci macam ni....

..::EnAikAY::.. said...

Ray,
This time report gambar very the limited edition (read: takde langsung).
Ngeh ngeh ngeh...

ziff71 said...

Superbasi Edition tu yg nanti jadi collector's item hahaha

deo said...

Ni report ke apa ni? Nik, aku rasa kau sesuai buat report jenis flashback. So, sebelum Powerman X, kau cerita pasal Powerman IX, siap ada effect yg kelabu-kelabu, macam dalam drama tu. <--- alaaa apsal aku citer pasal drama ni.... ni semua Zack Yui punya hal la ni buat drama ultra....

Yimster said...

Hey Nik. Good job finishing despite the odds. Looking forward to the details and for me to relive the agony :)

June Malik said...

Wish u r here in Penang wt us :) waiting for super basi report!!

Dancing Ciken said...

kali ni i demand, report powerman pelisss!

..::EnAikAY::.. said...

Rakan2 semua, harap bersabar sikit lagi ye.
Bukan senang nak curi2 masa buat skrip drama basi ni... busy banget.
50% story done... 70% to go..