My Instagram

Monday, October 24, 2011

Ragu-Ragu Tapi Mahu

I posted up this message below on my Dailymile account about three weeks ago, with a wishful thinking that I would be able to 'up' my fitness from almost zero (ehem ehem, drama sikit), to a level that I can pull off a 33km run without causing any injuries.

Started to have this crazy idea to run 33km on my 33rd birthday.... just for fun.
From Kiara Park, through Matrade/Solaris, up to Bukit Aman for the turnaround, then back to Kiara Park.
It's a public holiday anyway.

I've been clocking some serious mileage in the recent weeks, in the nature of rush to get ready for this self-generated konon-nak-jadi-hero dream.

On the other hand, I'm also starting to have some self doubts about it, reflecting on how bad my body responded to the mileage I've been forcing it to get used to. Aduhai...

So there you have it. A part of me who is wishfully wanting to experience something special on his birthday in his own way. And another part of me who says I won't be able to do it - purely due to lack of preparation other than anything else.

Well, I guess we'll see how it goes...

It's just for fun anyway.

12 comments:

Diket said...

Your wish will sure come true la bro. Fun run aje. Tak larat can fun walk also. Dulu pernah buat, sekarang kalau tak larat boleh drive buggy je. keh keh keh.

Good luck bro. Though I wish I could join you but I can't. Happy birthday maruku!

Diket said...

eh! Jap. Ragu-Ragu tu nama pacer kau untuk birthday run ni ke? dia tak sambut raya ke? kelas nyah, lari pakai pacer dari brickfield :]

zulhassan said...

ragu ragu pun target 33k tu, aku lak malu-malu kucing kalau nak lari 33k tu.

maklumlah perut ku gegarannya 10 pada skala.

Captain G said...

DRA-MA!!
Enjoy the run! I tgk map tu je pun dah rasa sakit kaki. I'll join you tapi pusing balik somewhere between km#8-10 ok ;)

amsyah said...

jangan pikir, lari je...

Selamat Hari Jadi, Dato! Sorry wa takleh escort lu tahun ni, tapi semoga Dato murah rezeki, hidup sekeluarga diberkati, dipanjangkan umur. Banyak TNF series nak lawat ni...

RaYzeef said...

Selamat Hari Lahir Nik, jangan ragu-ragu click je TNF Thailand tu :p

June Malik said...

be glad u not celebrating your 49th bday like me soon hihi ..and 33km run, jog, walk, crawl habis lah lol ..

..::EnAikAY::.. said...

Diket,
Aduh... senak perut aku gelak bila dengar nama pacer kau tu. Bukan dari Brickfield la... itu import khas dari Mumbai tau. Dia muslim, so dia tak beraya esok... hahaha.
Kalau kau nak kirim Maruku Mumbai bgitau aku cepat, sempat lagi aku PM kat FB dia...

Zul,
Kau malu malu sbb 33k tu sikit sangat utk kau... kan?

Capt G,
Baru tengok map dah sakit kaki,
Belum apa-apa dah drama lagi?

Syah,
Remember our blog posts yg semua org buat tajuk entry sama "Chasing the rain clouds" yg tahun lepas tu? Nostalgia tu bro...
http://enaikay.blogspot.com/2010/05/chasing-rain-clouds.html

Ray,
TNF Thailand banjir daaa...

Juney,
Which means, if i continue doing this year after year.. i'll be running a marathon when i'm 42 years old for my b'day... cool aye?

Diket said...

Hey! I went back to those old posts "Chasing the rain clouds". Made me smile la. It was a golden moment. And 29 comments!! Hahaha.

..::EnAikAY::.. said...

Hahaa... berjaya tektik aku.. mmg aku sengaja letak link entry lama tu.
Kasi imbau kenangan nostalgia...

Bila nak repeat larian tembikai kita tu bro?

Dancing Ciken said...

kalau ending cuaca panas, sedapnya ada tembikai kan kan?

..::EnAikAY::.. said...

Ha'ah... lagi2 kalau tembikai yg kak pah bawak.. gerenti sedap kan kak pah kan? hehe