My Instagram

Wednesday, October 26, 2011

Birthday Run Done!

Planned to do a 33km run on my birthday (in conjunction with my age), it ended up being 34km. Terbabas daa...

Tiada kata yang dapat digambarkan.... P.E.N.A.T..G.I.L.E!

Special thanks to Shanaz and Jaja who turned up to accompany me for the run this morning. You both rawks!

16 comments:

June Malik said...

Hmm you are definitely darker but also kurus-er ..mana boroi?? Lol .. Congrats on your bday run, Ada gak hati nak do my own bday run but hehe dah ultra distance, tak path lah hihi ..

RaYzeef said...

Pergi ke kedai membeli Buku
Tak lupa juga sebuku roti
Selamat Hari Lahir Ucapanku
Untuk Raja Lanun Sejati

deejay said...

CONGRATS!!!

..::EnAikAY::.. said...

Juney,
U can do b'day horse riding instead.. suruh je sang kuda tu yg lari 36km.. err.. u next year 36 years old kan?

Ray,
Di kedai buku tak ada roti,
Roti benggali enak sekali,
Terima kasih ucapan diberi,
Hadiah kat aku bila nak bagi?

DJ,
Thanks bro! Nak mintak M/C harini boleh tak kau scan utk aku? hehe.

Dancing Ciken said...

aik terus terjelepuk atas simen, kalau tak stretching sure dah lama ngelupur atas tu kan? enaikay masih bergetah sejak dari azali, eh?

happy birthday again!!!

..::EnAikAY::.. said...

Jaja,
Itu gambar baru sedar dari pengsan. Saya memang sejak azali pandai stretching sambil baring... hehe.
Tenkiu teman i lari ye!

Julin Julai said...

maknya inche berumo 34 th dan bukan 33..nyeh nyeh

amsyah said...

air apa karer putih tu bro? kasi letak label lah...

Selamat Hari Ulangtahun, Dato! Sorry wa melepas nak layan larian hari semalam. Masa lari ada kasi golek bola golf ka?

Captain G said...

And the best drama of the year award goes to .... ;p

My pleasure, Nik. Next year jgn curi idea i dah ok... Kasi can kat I pulak nak berdramaswasta.

P/S: Syah, tu air soya cap Jenny Hong je...

June Malik said...

Hmm good idea .. Boleh kot ngaku 36?????? MWAHAHAHA

K3vski said...

Well done and welcome back! You don't need my legs lah, I haven't done 34km this year :P

zulhassan said...

hu hebatlah dato sekarang ni, serba boleh.

Diket said...

Semoga mendapat keberkatan dan rahmat dalam setiap apa yang kita lakukan bro. Have a blessed birthday :]

..::EnAikAY::.. said...

Doc Julin,
Umur hanyalah nombor.. yg penting 'appearance' mesti young at heart bak kata omputehs..

Syah,
Air takde lebel la terbaeek... kalau minum air ketum berperisa soya pun org tak suspek.
Wa cari gak bola golf tepi jalan tu tapi takde. Lupa lak nak bawak bola golf sendiri... maybe next year lah kot.
(hahaaha.. teringat kat Shuk).

..::EnAikAY::.. said...

Capt. G,
Okla, next year u buat drama swasta.. i buat drama kerajaan. Deal? :)
Thanks.

Kevin,
Though u haven't done 34km this year, but i haven't done pace 4:30 mins/km or faster EVER IN MY LIFE! So, i still want to kidnap your legs once available.. hehehe.

Zul,
Yes.. macam2 boleh. BOLEH BLAH pun aku terer... hehee

Diket,
Thanks bro. Harini b'day kau.. silalah run 40km kalau sudi... hehe.
Happy Birthday bro!

Diket said...

Settle bro. Pagi tadi aku kawtim kayuh atas trainer 40km. Tahun depan aku kayuh 41km pulak :]